Παραγωγή Ενσίρωσης Κουντουρίδης

 

 
 
 
 
Με πάνω από 25 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας και στήριξης προς τον Έλληνα κτηνοτρόφο, η εταιρία Κουντουρίδης Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή ενσίρωσης, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Έχοντας τη βάση μας στη Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης, εξυπηρετούμε ένα μεγάλο εύρος περιοχών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για το σύγχρονο αγρότη, η ενσίρωση είναι μια επένδυση υψηλής σημασίας. Κι αυτό γιατί η ποιότητά της επηρεάζει άμεσα την υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων - και κατ’ επέκταση του γάλατος και του κρέατος.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από ενσιρωτικά μηχανήματα (CLASS 960), πλαισιωμένα από ιδιόκτητα και μη φορτηγά αυτοκίνητα μεγάλης μεταφορικής ικανότητας και φορτωτές μεγάλου κυβισμού, η εταιρία μας είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ο σωστός χειρισμός των εν λόγω μηχανημάτων από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τη χρήση των κατάλληλων υλικών, οδηγούν στην τελειοποίηση της ενσίρωσης (πάτημα και σκέπασμα), με εγγυημένα αποτελέσματα.

Καλέστε μας τώρα για να αναλάβουμε την παραγωγή ενσίρωσης στο χώρο καλλιέργειάς σας!

 
 
 
 
Δείτε το σχετικό Video για τα Ενσιρώματα
 

 
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΔΗΣ Ο.Ε. ΕΝΣΙΡΩΜΑΤΑ 2016
 

Photo Gallery